Tarieven

by ApexOne

Hieronder vind je een overzicht van de tarieven en informatie voor een architectuurshoot, portretshoot of een autoshoot. Ik werk met een vast tarief van €40 per shoot incl. 5 foto’s. 

PORTRETSHOOT

Wil je graag een foto van jezelf of met je vriend/vriendin? Of wil je graag een portretshoot cadeau doen? Dan moet je hier zijn, want portretfoto’s zijn altijd een mooi aandenken!

Je bent vrij om zelf een fotolocatie uit te kiezen, maar natuurlijk wil ik je ook helpen bij het zoeken naar een mooie fotolocatie.

Een portretshoot duurt ongeveer 1 uur en na de fotoshoot maak ik een selectie van de mooiste foto’s. Vervolgens krijg je een selectie van 5 bewerkte foto’s via wetransfer opgestuurd. Wil je meer foto’s, dan geldt een tarief van €10 per extra foto.

Ben je enthousiast geworden of wil je meer informatie over de shoot? Stuur dan vrijblijvend een mailtje naar mike_landman@live.nl

ARCHITECTUURSHOOT

Het fotograferen van een gebouw lijkt eenvoudig, maar niets is echter minder waar. Het vereist vakmanschap en geduld om tot mooie architectuur fotografie te komen. In het ”dagelijks leven” ben ik werkzaam als bouwkundig tekenaar op een Architectenbureau in Rotterdam, waardoor ik als geen ander weet hoe je elk detail van een huis/kantoor of het interieur goed in beeld kan brengen.

Wil je graag jouw huis, interieur of kantoor op de foto als aandenken of voor commerciële doeleinden, neem dan voor meer informatie contact met mij op via mike_landman@live.nl

AUTOSHOOT

Wil je jouw auto een keer op een professionele gefotografeerd hebben? Zoek dan niet verder! Samen zoeken we een gave locatie uit waar we jouw auto fotograferen, zodat je altijd een leuk aandenken hebt van jouw eerste, speciale of bijzondere auto.

Ben je enthousiast geworden of wil je meer informatie over de shoot? Stuur dan gerust een mailtje naar mike_landman@live.nl